Laivueen lentäjät


 

LeLv30_Redwing

Laivueen johtotähti


Vihulaisen vihaama, konnien kavahtama sotasuunnitelmien sulttaani, Korkeasti Kunnioitettu Komentaja ja Armas Johtajamme, Ajatusten Alkuhärkä sekä Sykkivä Pulsari.

Vikalista: Ei ole, ja siksi onkin laivueen komentaja.

Radiossa kuultua: "Kyllä teitä saa taas hävetä!"

 LeLv30_Superbus

Laivueen besserwisser

 

Vikalista: Tietää aivan liikaa asioista, mistä kukaan muu ei tiedä mitään. Laivueen strategianero, osaa koukata myös oikealta ja soiden yli menee, että heilahtaa. Puhuu välillä jostain salaperäisestä kuulasta, jonka pitäisi olla jossain keskellä ja tuntuu tietävän epäilyttävän paljon siitä, mitä nuo kaikki hassut mittarit ja vimpaimet muka tekevät.

Radiossa kuultua: Kävi aikoinaan Finwolfin kanssa piiiitkän debatin dopplerin-ilmiöstä, kun Redwing ihmetteli miksi osumat vihuun kuuluvat omaan koneeseen. Keskustelusta täysin tippuneelle Redwingille olisi oikeasti riittänyt selitykseksi vaan "bigbadabum"....

Edit: Superbus tuli ensimmäistä kertaa lukemaan profiiliaan ja antoi välittömän palautteen dopplerin-ilmiön kirjoitusasusta, jossa oli jotain genitaaleja väärin ja väliviiva oli myös pyllyssä. Jos joku laivue tarvitsee lentäjiä niin täältä saisi yhden. Halvalla.

 • Superbus: Tää Moskovan syksyinen kartta on kyllä tosi vaikea suunnistaa ja muutenkin maastoltaan aika tylsä.
 • Redwing: Niin...eilinen ja tämä ilta on kyllä lennetty Stalingradissa mutta ihan samaa mieltä.
LeLv30_Vision

Laivueen poikkeus, joka vahvistaa säännön

 

Virtuaalitaivaiden Kimi Räikkönen, joka myös tietää mitä tekee, laivueenkomentajan johtamiskohtauksista välittämättä.

Vikalista: Yleensä väärät skinit tai ei lainkaan, ohjeita harvoin myös luettu. Yleensä tuodaan muiden toimesta pelipaikalle, jossa tappaa sitten muiden edestä kaiken ennen toteamistaan, että on liian juovuksissa lentämään, muiden helpotukseksi.

Radiossa kuultua: Koppotikoppotikoppotikoo, stuukaa leentää, Koppotikoppotikoppotikoo...


 

LeLv30_Allu

 Laivueen nestori ja (tällä hetkellä ainoa) oikea lentäjä

 

Vikalista: Ei muka osaa, näe tai kuule, mutta menepäs eteen vihukoneella niin henki on pois. Laakista. Tarkoituksella olemme väittäneet, että pelin korkein resoluutio on 640x480, jotta muillekin jää jotain. Erinomainen maakohteiden tuhoaja, kun saadaan maaniteltua ammuskelemaan. Laivueen hauskimmat jutut, kun sille päälle sattuu.

Allu on toivottavasti laivueen ainoa ukko, joka kesken VEF-lennon on pannut koneen nousuun ja lähtenyt hakemaan pyykkejä parvekkeelta...ja palannut takaisin tietokoneen ääreen ja todettuaan ettei kukaan ole ampunut alas, jatkanut tyynesti sotalentoa!

Radiossa kuultua: "Perskeles!"

LeLv30_Apina

Laivueen sala-ampuja

 

Videotuotantonsa ansiosta Apina on yleisön parhaiten tuntema LeLv30:n lentäjä, joka väsymättä uhraa omaa aikaansa, jotta muillakin olisi hauskaa harrastuksen parissa. Häntä on myös kiittäminen laivueen nykyisistä nettisivuista.

Vikalista: Alkanut huolestuttavasti oppia suunnistusta ja aivan tarpeettomasti ohjaa Redwingiä suuntiin, minne oltaisiin kyllä kohta menossa mutta ei juuri nyt. Jos Apinan kanssa ammuskelet kahdestaan vihua, 99% kerroista pudotus jää hänelle, vaikka hän vain kerran ruilauttaisi vihun summittaiseen suuntaan. Se vaan on niin tarkka?!?
Apina on hyvin ylpeä itse itselleen myöntämistään lukuisista virtuaalisotien kunniamerkeistä, joista korkeimpina mainittakoon Vaaleanpunaisen banaanitertun komentajamerkki tammenlehvin ja karvapäällystein sekä Salaisen Puutarhan muistomitali.

Radiossa kuultua: 
 •  "Mun pitää käydä nyt pissillä." Erityisen usein käy myös "kaapilla" tai salaperäisellä "tuolla."
 •  "Käännän vasemmalle...eiku oikealle, mikä tää nyt on, kummassa kädessä on kello?"

                       
LeLv30_Epo                     
                                                        Laivueen AWACS
 
Laivueen uusin jäsen, jonka tarkoituksena oli vain tulla TS:n kanavalle kysymään neuvoa mutta jäikin koukkuun Laivueen intellektuelliin ilmapiiriin ja keskustelun älylliseen tasoon. Kuopuksemme oli alunperin nimeltään Epoksi, mutta koska emme mitään liimanhaistelijoita suvaitse raivoraittiissa seurassamme, päätimme vaihtaa nimen Epoksi(!) koska meillä ei ole mitään suoritusta parantavia aineita vastaan ja Hemohessi-nimestä saa taas kaikkea hassunkurisia väännöksiä aikaan jos on liian liikuttuneessa mielentilassa "on-line".


Vikalista: Pitää lentäessään pottaa otsallaan ja ehkä juuri siitä syystä näkee aivan liikaa vihuja muiden havaintoihin verrattuna. On myös harrastuksen parissa vietettyihin lentotunteihin nähden ylivoimaisesti koko Laivueen tehokkain lentäjä, joka taas saattaa johtua valitusta radiokutsusta (saatamme suorittaa testejä asiasta, jos tilanne lähtee ns. "käsistä".)

Radiossa kuultua:
 • Redwing: Kun tämä Epo nyt on sun ensimmäisiä taistelulentoja meidän kanssa ja alla on Spitfire, niin otetaan ihan rauhallisesti.
 • Epo:Kuitti kuitti, tullaan vaan perässä.

  Seuraa kauhea kärhämä Focke Wulfien kanssa, jossa on mukana meidän lisäksi myös muita liittoutuneiden koneita
 •  Redwing: OK, se oli viimeinen vihu alas, otetaan kokoon....hei hetkinen, P-38:ia ammutaan, täällä on vielä vihuja!!
 • Epo: EPO AMPUU P-38:aa!!!
 • Redwing: Elä jumaliste, tuli seis!! Mites Epo....tuli tässä mieleen että onkos nämä eri koneet sulle miten tuttuja ulkonäöltä?

Nyt menee jo paljon paremmin 😄