keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Lentoraporttien Best Moments-kokoelmasta


'Redwing', 'LeLv30', 'Bf-109G-6_Late', 'VEF2', 27184,

'Tästä muodostuu klassikko laivueen piirissä, kolmannella startilla päästiin vihdoin ilmaan ja silloinkin Visurin kone potki puolet osallistujista pihalle. Neljältä jäljelle jääneeltä vihulta kysyttiin haluavatko lentää vaikka oli 6vs4, sen sovittua jatkettiin.

Suunnitelma oli sovittu jo 2 tuntia sitten, noustiin ylös ja kiehnättiin korkeutta ja 5000 metrissä käännettiin nenä itään. Muotona oli kaunis Salmiakki, Iiro 35:sta ajeli ympärillä ja kyttäsi katveita. Vihut nähtiinkin siellä missä pitikin, kaasu auki alettiin ottaa korkeutta jotta päästään kunnolla päälle...ja sitten;

koneeni alkoi tärisemään hurjassa luotisuihkussa paukkeen täyttäessä kuulokkeet. Jähmetyin hetkeksi paikalleni, nyt ukkojen huumorintaju oli kyllä mennyt yli, ei jumalauta ammuta omia vaikka kuinka väsyneitä ollaan!! Samassa tajusin että kyllä sen on pakko olla vihu ja karjuin havainnosta vetäen samalla koneen syöksyyn. Loppulento oli mitä oli, kaikki loputkin vihut sai autokickiä ja meno oli ihan odottelua että pääsisi katsoman trakilta mitä hittoa oikein tapahtui.

Trakki paljasti kuinka nelikkomme ajaa kauniissa muodossa neljän Lagin parvea vastaan, välimatkan ollessa sivulle noin kilometri. Lagit kääntyvät takanamme ja aloittavat kauniin syöksyhyökkäyksen etummaisen ajaessa muotomme sisään kuin Sami Salo Ruotsin maalille ja KESKELLÄ neljän mersun parvea avaa tulen minua kohti. Superi vielä naurultaan myönsi nähneensä vihun ajavan parveemme mutta ei voinut uskoa silmiään....Tämä ei tule toistumaan :)

1 kommentti:

  1. Redin taakse lentänyt heppu oli =NEVA=DOBIN ja lensi LaGG-3series66:lla. Oman rapsani mukaan ammuin sen alas.

    VastaaPoista